Ο Αγιασμός για το Σχολικό Έτος: 2014-2015

Ο Εφημέριος π. Σπυρόπουλος Δημήτριος ετέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015, παρουσία των Διευθυντών του 1ου Γυμνασίου κ. Μπαλάνη Αδαμάντιου του 2ου Γυμνασίου κ. Πασχάλης Νικόλαου, των εκπαιδευτικών, των μαθητών από τα δύο Γυμνάσια και πολλών γονέων-κηδεμόνων.
Τον Αγιασμό τίμησαν και οριοθέτησαν με την παρουσία τους αλλά και στους χαιρετισμούς τους την προτεραιότητα που δίνουν στην Παιδεία: ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ράντος Κωνσταντίνος, Ευαγγελία Μπαντέκα-Νάνη, Παπαγεωργίου Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δήμου Γεώργιος.

Καλωσορίζουμε τους νέους μαθητές της Α’ τάξης οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια από τους εκπαιδευτικούς αλλά και με την δική τους προσπάθεια, σύντομα θα αισθανθούν τα οφέλη από το καινούργιο «πνευματικό τους σπίτι» όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Πασχάλης Νικόλαος.

Δεν ξεχνάμε όμως και την υπόσχεση που δώσαμε στους μαθητές της περσινής Γ’ τάξης. Θα καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους.

Φωτογραφίες από τον Αγιασμό μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ο Αγιασμός για το Σχολικό Έτος: 2014-2015

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα σε βίντεο από την σημερινή τελετή του Αγιασμού:

1) Οι χαιρετισμοί των καλεσμένων.

2) Ανάγνωση από τον Διευθυντή κ.Πασχάλη Νικόλαο του μηνύματος της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ζιάκα Βασιλικής.

3) Στο γραφείο του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Advertisements